İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Penyelüks Hasan Gürel İlkokulu

Turgay ÇAPAR - Okul Müdürü

1980 İstanbul doğumlu olup lkokulu Büyük Halkalı İlkokulunda, ortaokul ve lise öğrenimini Halkalı Mehmet Akif Ersoy Lisesinde tamamlamıştır. Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karebekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olduktan sonra mesleğe 2004 yılında Erzurum Çat Tüysüz Köyünde birleştirilmiş sınıf öğretmeni olarak başlamıştır. 2004-2007 yılları arasında Erzurum´da görev yaptıktan sonra sırasıyla Adıyaman Gerger Kütüklü Köyü İlkokulunda ve Gerger Gürgenli İlköğretim Okulunda görev yapmış olup 2011 yılında İstanbul´a iller arası nakil yolu ile geçiş yapmıştır. İstanbul´da öğretmenlik ve idarecilik görevlerini ifa etmiş ve 2019 yılında Sabahttin Zaim Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans bölümünden mezun olmuştur. 2014-2023 yılları arasında okul müdürü olarak Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulunda görev yaptıktan sonra 01.08.2023 tarihi itibariyle Penyelüks Hasan Gürel İlkokulu Müdürü olarak atanmıştır.